Schϋssler celzouttherapie

 
1 Schussler celzoutIn mijn praktijk maak ik gebruik van de Schϋssler celzouten. De Duitse homeopaat Dr. Schϋssler ontdekte in de 19e eeuw dat een verstoord evenwicht van de mineraalzouten op cellulair niveau de gezondheid aantast. De celzouten zijn dan ook gebaseerd op het gezond functioneren van de lichaamscellen. De lichaamscellen zijn de basis van het leven en gezondheid.
De celzouten zijn mineraalzouten en dit zijn de voedingsstoffen die overal in je lichaam en vooral op cellulair niveau te vinden zijn. Deze zijn noodzakelijk voor het goed functioneren van alle processen in je lichaam.

Bij een gezond en variërend dieet krijg je de mineraalzouten binnen via je voeding. Helaas zit er tegenwoordig in onze voeding een te kort aan mineraalzouten. Ook omstandigheden als te hard werken, intensief sporten, stress en slaapgebrek zorgen ervoor dat je celstofwisseling verstoord raakt, met als gevolg dat een mens gezondheidsproblemen krijgt. Om gezond te zijn en blijven is het dan ook belangrijk om de mineraalzouten op cellulair niveau in balans te houden, zodat de celstofwisseling zo optimaal mogelijk kan blijven.

De celstofwisseling kun je dan ook in balans houden door gebruik te maken van de schusslercelzouten, in de juiste hoeveelheid en verdeling een zieke cel is niet in staat om voedingstoffen goed op te nemen uit zijn omgeving en functioneert dan ook niet optimaal en kan zijn gewonde taken dan ook niet optimaal uitvoeren. Door gebruik te maken van de Schϋssler celzouten wordt de mineralenstofwisseling op eenvoudige manier weer hersteld. Hierdoor corrigeren de cellen zichzelf en komt het lichaam in balans waardoor de cellen geprikkeld om weer voldoende voedingstoffen op te nemen en hun taak naar behoren uit te voeren door gebruik te maken van de Schϋssler celzouten breng je op een eenvoudige manier je mineralen weer in balans en kunnen de cellen zichzelf corrigeren.
 
In deze training leer je in 6 weken alle celzouten den de volledige werking van de celzouten. De kosten zijn € 125.- Incl. Manuel, koffie en thee, opgaven via info@kristal-zuiver.nl of 06 36 31 62 00. Natuurlijk wordt de training afgesloten met een certificaat.