Samen werken met engelen

 
1 Samen werken met engelenEngelen bestaan werkelijk en zijn overal om ons heen. Engelen staan ons terzijde en willen maar wat graag met ons samenwerken. In deze cursus leer je samen werken met de engelen en je leert de Hiërarchie van de gehele kosmos zodat je een idee hebt hoe deze is opgebouwd. Ook krijg je inzicht in de taken die de verschillende engelen hebben.

Je leert je eigen team van engelen samen te voegen en hoe je hier mee kunt samen werken. Als je een engel aanroept om mee samen te werken houdt dit niet in dat je hen van hun eigen taak afhoudt ten kostte van anderen. Zij zijn als het ware grote energieën die zich kunnen uitbreiden zoveel als nodig is. Voel je dan ook niet bezwaard om een engel om hulp te vragen en intensief en actief met engelen samen werken.

Als je bereid bent om te luisteren kun je de continue stroom van inspiratie horen. Engelen geven ons lichte duwtjes in de juiste richting of fluisteren ons suggesties voor ideeën en inzichten in. Zoals Mathilde Santing al zo mooi zingt: het was de stem van één van ons die jou het inzicht gaf.

De kosten van deze training zijn €125.- voor 6 avonden incl. Manuel, koffie en thee. Natuurlijk wordt de cursus afgesloten met een certificaat. Opgave via info@kristal-zuiver.nl of 0636316200
 
2 Samen werken met engelen