Human Angel Energy

 
1 Opleiding humanagelHuman Angelenergy is een zeer toegankelijke techniek en een zachtaardige, liefdevolle krachtige techniek om kosmische energieën door te geven. Het door geven en ontvangen van kosmische energie wordt mogelijk gemaakt door specifieke energieafstemmingen van binnenuit. De afstemmingen openen een kanaal bij de gever. De energie stroomt naar de plek die het meest nodig is bij de ontvanger. De kosmische energie stroomt door alle lagen; lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel. Deze prachtige energie is in staat om onze pijn te verlichten, spanningen te doen afnemen en ondersteunt en helpt in vele situaties. Energie stroomt via de armen en handen, waardoor overal waar we onze handen opleggen, de kosmische genezende energie kan worden opgenomen. Het werken met Human Angelenergy is bedoeld voor een ieder die zijn kennis wil verdiepen door het combineren van verschillende vormen van werken met energie. Op deze manier wordt Human Angelenergy een zeer krachtig middel om mee te werken en een persoonlijke ontwikkelingsreis die je bewustzijn verdiept.
 
2 Opleiding humanagelHet is voor mij een grote eer om hier bij jullie te kunnen zijn in deze prachtige tijd waarin de vibratie aan het veranderen is zoek je naar iets meer en vraag je je af of je wel op de juiste weg bent. Ja, je bent op de juiste weg anders zou je niet aan deze cursus deelnemen.
 
 
 
Hemel en Aarde gaan in elkaar over via het menselijk lichaam
De training duurt 3 avonden de kosten zijn € 125.= te voldoen op de 1e cursusavond. De cursus is incl. cursusmap, koffie enthee en wordt afgesloten met een certificaat.