Dansend door het leven

 
1 Dansend door het levenOp de woensdagavonden dansen we het leven. In contact komen met jezelf en de ander ont-moeten. Ik daag je uit contact te maken met dat wat in je leeft en daar uitdrukking aan te geven, door middel van dans en beweging. Je danst op allerlei soorten muziek en elke dans/oefening raakt je op één of meerdere gebieden van het menselijk welzijn en geluk; vitaliteit, seksualiteit, creativiteit, affectiviteit en transcendentie.
 
Je hoeft niet te kunnen dansen, het gaat niet om de pasjes of zo mooi mogelijk. Het gaat om uitdrukking geven van dat wat NU in je leeft. Je maakt een verbinding naar het ritme van de muziek en laat je lijf maar in beweging komen, letterlijk en figuurlijk, op de klanken van Salsa, Jazz, Pop, Klassiek en Afrikaanse muziek.
 
2 Dansend door het levenDe dans biedt je een prachtige gelegenheid om te ont-moeten, via je ogen, je handen en je hart. Tijdens de lessen spreken we niet, dit helpt je uit je hoofd en in je gevoel te komen. Soms dans je alleen, soms met een ander, of met de hele groep. Trek kleding aan waar je je lekker in voelt en heerlijk in kunt bewegen.
 
 
De kosten zijn €12,50 per keer. Er is ook de mogelijkheid voor een 10-rittenkaart en de kosten hiervan zijn € 100.00
We gaan op de woensdagavond om 20.00 uur van dans, tot ongeveer 22.00 uur. Natuurlijk is er voor de dans en na de dans gelegenheid voor een kopje koffie of thee om even bij te praten en je voor te bereiden op de dans
Geef even aan als je mee wilt dansen via info@kristal-zuiver.nl