Cursus Edelsteen Therapie

 
CursusEdelsteentherapie1Edelsteentherapie is een additionele therapievorm, een aanvullende therapie die uitstekend is te combineren met andere alternatieve of reguliere geneeskunde. Dit is mogelijk, doordat stenen werkzaam zijn in onze energetische velden en in het menselijke lichaam. Daarnaast kan edelsteentherapie natuurlijk ook op zichzelf staand worden toegepast. Realiseer je wel dat je cliënt bij ernstige of langdurige aandoeningen altijd ook de hulp van een arts of specialist moet raadplegen.

CursusEdelsteentherapie2In deze cursus worden (edel)stenen toegepast op de energievelden van de mens. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van zo geheten 'energetische' poorten of chakrapunten. Via een energetische poort of chakrapunt kan de energie van de (edel)steen één worden met het energetische systeem van de mens en kunnen de stenen hun activerende of cederende werking uitoefenen. Edelsteentherapie is geen 'statische' therapie. Je zult, als e samenwerkt met de stenen, nieuwe en meerdere toepassingsgebieden gaan ontdekken. Edelsteentherapie is een therapievorm die uitnodigt tot groei, groei in therapeutische kennis en groei van jezelf. De cursus is hiervoor een uitnodiging en een handreiking. Ik hoop dat de edelsteentherapie je geestelijk en energetisch 'steen-rijk' mag maken aan ervaringen, resultaten en groeimomenten. Vol ontzag en bewondering voor de schoonheid en stenenpracht

CursusEdelsteentherapie3
Geneeskrachtige kristallen werken door hun kleur en hun trilling. De kleur is voor iedereen duidelijk waarneembaar. De trillingen kunnen we (nog) niet zien, maar zijn wel te voelen. Energie (trilling, kleur) gaat nooit verloren, maar wordt eindeloos omgezet. Overal werkt voortdurend de energetische kracht. Alles heeft een uitstraling en alles neemt straling waar en is daardoor te veranderen. Dit is het duidelijkste te zien bij levende wezens. Dus daar waar verandering altijd merkbaar is. Er is een verband tussen wat door de huid wordt opgenomen en het innerlijke van de mens. Er ontstaat een wisselwerking tussen de huid en het kristal. Het kristal reageert op de energie van de drager, de elementen komen los en worden opgenomen door het lichaam. Kristal is het hoogste niveau van het mineralenrijke en de mens is het hoogste niveau van het dierenrijk, daarom zijn ze op natuurlijke wijze in relatie en harmonie met elkaar.

In deze training leer je gericht werken met de edelstenen, hoe je het beste een legging kunt doen, welke stenen bij elkaar passen, waarom en waarom niet. Ook de kennis van de stenen wordt uitgebreid behandeld. Aan het eind van de training ben je prima in staat om zelfstandig als edelsteentherapeut aan de slag te gaan. De kosten van deze training bedragen € 150.= (op de 1e cursusavond te voldoen).De training is incl. cursusmap, koffie en thee en wordt uiteraard afgesloten met een certificaat. Tijd; 8 avonden van 19.45 uur tot 22.00 uur.