Aquarius Chakras

 
De belangrijkste ontdekking van dit moment is, dat er sprake is van veertien chakra's. In het oude systeem waren dit er zeven.We staan aan het begin van het Aquariustijdperk en maken nu een andere vorm van bewustzijnsontwikkeling door in een zeer versnelde tijd. Het accent van deze ontwikkeling richt zich op 'moeiteloosheid'. Hierdoor ervaren we;
  • geen minder stress,
  • lekkerdof er in je vel zitten,
  • makkelijker omgaan met emoties,
  • loskomen van allerlei verlangens,
  • minder moeheid, meer energie en vitaliteit,
  • beter slapen, meer levenslust en een betere gezondheid.
1 aquarius chakrasElke dag biedt nieuwe gelegenheden om te groeien, nieuwe kansen om het oude los te laten, nieuwe inzichten op te doen, nieuwe lessen te leren, nieuwe mensen te ontmoeten, in nieuwe situaties te verkeren, op nieuwe gedachten te komen, nieuwe creaties te maken. Dit is zeer fascineerde chakra's met 'simpele oefeningen' en ondersteunende middelen in balans te brengen. Zo lang we leven, krijgen we steeds opnieuw een kans om dieper in onszelf te komen, onszelf beter te leren kennen, meer van ons oorspronkelijke potentieel te gebruiken en meer oude 'spullen' op te ruimen.
 
Chakra's kun je de toegangspoorten noemen tot je bewustzijn. Het is één van de belangrijkste manieren om je aandacht van je fysieke verlangens, behoeften en pijnen, te kunnen verleggen naar je kwantumlichaam om je bewustzijn te verruimen. Je kwantumlichaam (energieveld) is de belangrijkste kanalisator van antimaterie naar materie. Als je gebruik maakt van je chakra's krijg je toegang tot de blauwdruk van alle materie.
 
Dit is de toegang tot je scheppend vermogen. Of je je ervan bewust bent of niet, je gebruikt altijd je chakrasysteem als je je bewustzijn manifesteert. In de chakra's wordt de nieuwe informatie die wordt ingevoerd, vergeleken met onze oude, onverwerkte emoties en met de thema's (lessen) die we nog moeten leren. Op basis van deze informatie wordt het lichaam een bepaalde kant opgestuurd. Hierdoor krijgen we de kans om alsnog onze lessen te leren of onze emoties te verwerken.
 
2 aquarius chakrasChakra's bieden de mogelijkheid om de programmering van het onderbewustzijn te omzeilen. Dat is geprogrameerd om veranderingen uit de weg te gaan, want dit wordt als bedreigend ervaren. Door bewust te kiezen voor veranderingen kun je uit deze programmeringen stappen.
In deze cursus begeleid je jezelf stap voor stap hoe je je chakra's kunt gebruiken voor het verbeteren van je gezondheid, je spirituele ontwaken het ont-wikkelen van je persoonlijke kracht. In veertien maanden leer je, hoe je kunt aarden en je te verbinden met je kern. Je vitaliteit te verhogen, je hart te openen voor liefde en mededogen. Je intuitie te ont-wikkelen, je bewustzijn uit te breiden en te creëren wat je werkelijk wilt. In veertien zaterdagen van 10.00 uur tot 16.00 uur, werken we samen aan onze verhoging van de trillingsfrequentie van de chakra's door dmv oefeningen, meditatie, coachingstechnieken, opstellingen, edelstenen, creatieviteit en met de danstechnieken uit de biodanza, trans-dans en de vijf ritmes van Gabriella Roth.
 
De kosten van deze cursus zijn; € 1000,- incl. Werkmap, koffie thee. Neem wat lekkers mee voor de lunch dan kunnen we elkaars overvloed delen.
Uiteraard is gespreide betaling mogelijk. Als je daar gebruik van wil maken, neem dan even contact met mij op