12 Primaire levenslessen

 
Wij zien onszelf als menselijke wezens die zoeken naar een spiritueel ontwaken, terwijl wij in feite spirituele wezens zijn die proberen om op een goede manier om te gaan met een menselijk ontwaken. Maar wat brengt ons er nu eigenlijk toe om deze menselijke ervaring te zoeken? Wat is het nu precies dat bepaalde levenspatronen in beweging zet? Waarom en op welke manier doen deze patronen zich voor in ons eigen gedrag?
 
12-Primaire-levenslessenIn veel gevallen is alleen al het begrijpen van het waarom voldoende om positieve en permanente veranderingen teweeg te brengen. Wat is toch die bevredigende verklaring waarom die patronen bestaan. Licht er achter die gedragspatronen een veel hogere bedoeling? En als we nu eens een manier zouden kunnen vinden om deze hogere bedoeling vast te stellen waardoor we ogenschijnlijk destructieve patronen zouden kunnen veranderen in positieve eigenschappen?
 
 
De antwoorden op deze en andere vragen worden gepresenteerd in deze jaartraining. Spirituele psychologie biedt je een wezenlijk ander inzicht in het leven en de menselijke ervaring. Het bied je een kijk op de mensheid vanuit het hogere perspectief van je eigen ziel.
 
We gaan op 12 zaterdagen van 10.00 uur tot ongeveer 16.00 uur aan het werk met deze boeiende theorie en van daaruit kun je deze ervaren in het dagelijkse leven. De zaterdagen liggen verspreidt over het aankomende jaar, 1x in de maand
 
 
De kosten voor deze jaartraining zijn €900.= incl. Manuel, werkmateriaal, koffie en thee. Neem iets lekkers mee voor de lunch, dan kunnen we elkaars overvloed delen. Natuurlijk is gespreide betaling altijd een optie. Als dit voor jou beter uitkomt geef dit dan even aan, dan treffen we een regeling. Voor de lunch nemen we allemaal wat lekkers mee. Wil je graag mee doen aan deze boeiende jaartraining geef je dan even op via info@kristal-zuiver.nl of via 06-36316200