Kristalzuiver nieuws - nieuwe website!

Nieuwe website!

Nieuwsbrief van Kristal-Zuiver

Beste Bezoeker,

Hierbij ontvang je weer een nieuwe nieuwsbrief van Kristal-zuiver.

1 nieuwsbrief1

Nieuwe Website

Vanaf 14 februari heb ik een nieuwe website!!!!

Mijn nieuwe gegevens zijn:

info@kristal-zuiver.nl

www.kristal-zuiver.nl

natuurlijk per 14 februari

 AANBIEDING februari EN maart
   

HONINGMASSAGE VAN €75.= VOOR €50.=   

Een Honing massage is een diep verzorgende en zachte massage. Honing bevat diverse suikers, mineralen en sporenelementen die een fantastische voedende waarde voor o.a. de huid hebben. Met een buitengewone kracht wordt de huid vernieuwd en in de diepte gevoed. Na de behandeling is de huid glad, sterk en onweerstaanbaar zacht, met een prachtige glans. De Honing massage olie wordt verwarmd en door middel van een ontspannende massage opgebracht.
  
Honing wordt makkelijk door de huid opgenomen en geeft veel energie. Voor wie? Deze massage is geschikt voor een droge, gestreste, niet elastische en cellulitis huid. De functie van deze massage is een natuurlijke peeling, drainage, verzorgend, verzachtend en verstevigend. Is de huid droog geworden door de zon of de verwarming, deze verzorgende massage is de oplossing. 
  
2 nieuwsbrief1 "een warme Honingmassage is een genot voor lichaam en geest" 3 nieuwsbrief1
 
Op zaterdag 2maart wil ik je leren ervaren wat klanken met je doen. Via een reis door je chakra’s gaan we met klanken en oefeningen op reis door je chakrasysteem.
 
Iedere klank heeft een vibratie en een kleur. Iedere vibratie in een kleur heeft zijn eigen unieke frequentie, trilling en een helend effect. In klanktaal versterken kleuren je expressie en verbeeldingskracht. Klanken zijn een bron van creatie. Het universum is ontstaan uit een klank, een trilling en van daaruit zijn verschillende trillingen met elkaar gaan resoneren. Als een spel van ritmes en melodieën blijft alles zich ontwikkelen. Dit lied geeft ons bestaan een vorm. Klank en kleur leren je om weer een diep contact met de emotionele en mentale werking van je chakra’s te krijgen het leert je de taal van je ziel weer te verstaan
 
 Dit geeft je de mogelijkheid om een disbalans in een chakra op te heffen wat weer een direct effect heeft op je fysieke lichaam. Pijnklachten en ziektebeelden krijgen de mogelijkheid om te helen. Emotioneel voel je je sterker en manetaal minder bezwaard. Een vraag aan jezelf…..kun je je schaduw net zo lief hebben als het licht in jezelf….durf je weer een te worden met dat wat er is…. Het is jou keuze….Spring in het diepe en ga het leven vol-ledig ervaren….
 
Ben je nieuwsgierig geworden of wil je wel eens ervaren wat klanken met je doen geef je dan snel op!! De kosten voor deze dag zijn €50.- Incl. Lunch, thee en koffie. We beginnen om 10.00 uur tot 15.00 uur.
 
4 nieuwsbrief1 "Ervaar het spel, van ritmes en melodieën van je ziel" 5 nieuwsbrief1
  
Woensdagavond 28 februari gaan we weer een avond heerlijk dansen.
  
Dans door het leven!!!!!!!
 
Een avond heerlijk dansen, in contact komen met jezelf en de ander ont-moeten. Om te kunnen bewegen hoef je geen danser te zijn. Je volgt niet bepaalde danspasjes. Je mag je laten raken door de muziek, de universele taal die iedereen kan voelen. We vieren de wedergeboorte het voorjaar, het licht en de warmte.
 
Tijdens de lessen spreken we niet, wat maakt dat je bij je gevoel kunt komen en niet hoeft te denken. Het leven maakt dat we al veel van onszelf moeten, hierdoor vergeten we wie we werkelijk zijn. Ik nodig je uit om opnieuw je aandacht te schenken aan de wereld van je hart en ziel door een avond heerlijk te dansen. Je maakt een verbinding naar het ritme van de muziek en laat je lijf maar in beweging komen, letterlijk en figuurlijk, op de klanken van Salsa, Jazz, Pop, Klassiek en Afrikaanse muziek. Zo creëer je een dans, jou dans, dit zorgt voor een nieuwe verbinding met je lichaam en creert meer zelfvertrouwen en plezier, zodat je van het leven kunt genieten en volledig in het hier en nu kunt zijn.
 
De dans brengt je lichaam en geest in balans, verhoogt je weerstand en geeft je vitaliteit. Je crёert hierdoor de mogelijkheid om in het dagelijkse leven meer open te staan voor waardering en liefde voor jezelf, de ander en alles om je heen.
 
Soms dans je alleen, soms doe je een oefening met z.n tweeёn of in een groepje, altijd in feedback met jezelf en de ander. Trek makkelijke kleding aan waar je heerlijk in kunt bewegen en dans het leven. Kosten voor deze avond zijn €12.50 opgave via info@kristal-zuiver.nl of via 0636316200
 
6 nieuwsbrief1 Dans het voorjaar, de warmte, het licht
 
Al mijn trainingen en avonden zijn gericht op ontspanning, bewustwording en persoonlijke ontwikkeling, zodat dit een onderdeel kan worden van je dagelijkse leven.Hierdoor ervaar je het leven als prettiger, zowel voor jezelf als ook voor je omgeving.Dit maakt dat je met meer begrip, liefde en respect door het leven wandelt.
 
Voor alle trainingen kunt u zich opgeven via info@kristalzuiver.com of via 06-36316200
 

 


 Bezoek mij ook eens op www.kristal-zuiver.nl

 

 7 nieuwsbrief1

 - - -
Je krijgt deze nieuwsbrief omdat je ooit hebt geïnformeerd
Naar een workshop of hebt deelgenomen aan een training of cursus.
Wil je geen nieuwsbrieven meer klik dan .