Inschrijven Nieuwsbrief


Carin Pondman

 
Carin PondmanMijn naam is Carin Pondman en ik ben in januari 1962 geboren in Berkhout. Ik ben vrouw, partner van mijn levensgezel en moeder van 2 prachtige zonen.

Ik begon mijn carrière in de sportwereld. De ervaringen die ik daar opdeed zette me aan het denken. De manier hoe de wereld van topsport omgaat met het lichaam en de geest van de sporter, is dit de juiste manier om met de geest, het lichaam om te gaan. Haal je zo volledig uit het leven wat je nodig hebt, met eerbied en dankbaarheid voor het lichaam en het leven??

Ik hervond mijn weg via de eeuwenoude natuurtradities die van generatie op generatie zijn overgedragen. Deze kostbare Deze kostbare wijsheden kunnen u helpen om liefde, voorspoed, gezondheid en innerlijke rust te brengen in uw eigen leven en dat van de mensen rond om u. Wie deze kennis bezit en beheerst, neemt voorgoed zijn lot in eigen handen!!

Ik ben mezelf verder gaan ontwikkelen in:

Chrono-Bio-Energetica, Bewust-wordingsmassage, Voetreflexologie, Triggerpoint, Aromatherapie, Fytotherapie, Energetische healmethodes bij de School voor Bewustzijn, Ascensie en Spitituele &Persoonlijke groei, Magnetiseren, Sjamanentrainingen, Wicca, Bloesemremedies, Tenen Lezen, Astrologie, Magnefied Healing, EIK (Ennegram Innegratie Kunde) NEI (Neuro Emmotionele Integratie) NLP ( Neuro Linguistisch Programmeren), Kinesiologie (Spiertesten), Chakra Balancing, EP (Emotionele Pschigologische Integratie)

Ook heb ik twee jaar les gehad in Biodanza, volgens het systeem van Rolando Toro bij de school voor Biodanza in Amsterdam