Tachyonen energie

  
Een metamorfose voor lichaam, geest en ziel.
 
Tachyonen bevatten het volledige potentieel van het universum en stimuleren dat potentieel in alles waarmee ze in aanraking komen. Ze voeren de orde, de energie en het bewustzijn aan waaruit elke gekende vorm van materie wordt geschapen.
  
1 TachyonenVaak ontstaan fysiek, mentaal, emotioneel en psychisch storingen vanuit een vermindering van de natuurlijke toevoer van Tachyonen. Als de orde in de natuurlijke energietoevoer wordt verstoord, dient het bestaande systeem zich te redden met minder energie en het energiesysteem raakt uit balans. Tachyon energie staat voor een continu streven naar orde en een herinneren aan het hoogste potentieel van datgene waarmee het in contact komt.
 
2 TachyonenDe Tachyonen Cocon is een effectieve manier om je energie weer in balans te brengen. Het is bijna een 'must' in iedere therapeuten healingpraktijk. Ontworpen door David Wagner van Advaced Tahyon Technologies, is dit een spectaculair nieuw product uit zijn serie Tachyonen healingsmethode. Deze technologie bevordert een diepe ontspanning en balanceren van ons energetische systeem op elk niveaus. Het expandeert lichaam, geest en ziel.. Liggend in de Tachyonen Cocon bevind je je in een levensverreikende zee van energie die je natuurlijke levensenergie weer compleet in balans brengt.