Schϋssler celzouttherapie

 
Dr SchusslerAls extra ondersteuning in het coachen en tijdens de massage maak ik in mijn praktijk gebruik van de Schϋssler celzouten. De Duitse homeopaat Dr. Schϋssler ontdekte in de 19e eeuw dat een verstoord evenwicht van de mineraalzouten op cellulair niveau de gezondheid aantast. De celzouten zijn dan ook gebaseerd op het gezond functioneren van de lichaamscellen. De lichaamscellen zijn de basis van het leven en gezondheid.
De celzouten zijn mineraalzouten en dit zijn de voedingsstoffen die overal in je lichaam en vooral op cellulair niveau te vinden zijn. Deze zijn noodzakelijk voor het goed functioneren van alle processen in je lichaam.
 
Door gebruik te maken van de Schϋssler celzouten wordt de mineralenstofwisseling op eenvoudige manier weer hersteld. Hierdoor corrigeren de cellen zichzelf en komt het lichaam in balans waardoor de cellen geprikkeld om weer voldoende voedingstoffen op te nemen en hun taak naar behoren uit te voeren door gebruik te maken van de Schϋssler celzouten breng je op een eenvoudige manier je mineralen weer in balans en kunnen de cellen zichzelf corrigeren.
 
De Schϋssler celzouten zijn als het ware zaklantaarntjes voor de ziel en zorgen ervoor dat het mentale en het emotionele gaan samenwerken waardoor een evt. lichamelijke, emotionele en/of mentale disbalans snel, doeltreffend en betrekkelijk makkelijk wordt opgeheven.
 
Schussler