Klankschaal massage

 
2 klankschaalKlankschalen worden gemaakt uit 7 verschillende metalen. Iedere schaal wordt ambachtelijk met de hand gesmeed en iedere schaal heeft dan ook zijn eigen authentieke klank en trilling. De tonen van klankschalen zijn op elkaar afgestemd en geven heerlijke harmonische klanken.

Ons lichaam heeft ook zijn eigen toon (klank). Ook onze organen hebben hun eigen toon. Als een mens ziek wordt dan is als het ware het orgaan ontstemd. Met een klankschaalbad is het dan mogelijk om het desbetreffende orgaan weer in zijn juiste toon te stemmen waardoor het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt aangesproken en het ziekte beeld kan verdwijnen. Klanschaalmassage kan een intense ontspanning teweeg brengen.
 
Het menselijk lichaam bestaat voor 79% uit water. Trillingen van de aangeslagen schaal, die op en rond het lichaam geplaatst zijn. Worden door het water in ons lichaam over genomen en verplaatsen zich hierdoor heel gemakkelijk door ons lichaam. Er ontstaat een diep lichamelijk, geestelijke en emotionele ontspanning. Hierdoor wordt je vertrouwen en het bewustzijn van je lichaam aangesproken.
 
1 klankschaalGeluid is klank, klank is trilling. Het geluid is een hoorbare waarneming, de trilling kunnen we voelen. Soms is de trilling zo krachtig dat je deze met het blote oog kunt waarnemen. De uitwerking van geluid ervaren we; het bezorgd je kippenvel of juist een prettig gevoel. Ook kunnen sommige klanken en geluiden bepaalde gevoelens, beelden en her-inneringen oproepen. Hierdoor kunnen gevoelens loskomen en het bijbehorende film komt als het ware boven.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je een klankschaalmassage ervaren, maak dan even een afspraak via info@kristal-zuiver.nl of via 06-36316200