Helend werken met stemvorken; Fonoforese

 
Alles is energie en energie heeft een trilling, een klank en een kleur. Trilling is beweging, vibratie. Gelukkig komt de wetenschap ook steeds meer tot deze conclusie. Muziek en klank hebben een grote invloed op onze innerlijke wereld, welke weer een uitwerking heeft op ons lichamelijke welzijn. In alle oude culturen heeft klank, vibratie en geluid een belangrijke functie gehad bij healingstechnieken. In onze cultuur zijn de effecten van fijne energieën zoals; klank, kleur en geur op de achtergrond geraakt. In onze bijzondere tijd is hier tegenwoordig steeds meer belangstelling voor.

FonoForese1Doordat ons lichaam voor 70% uit water bestaat, zijn we een perfect resonantie instrument. Via al ons cellulaire water wordt geluid naar alle plekken in ons lichaam vervoerd. Hoe dichter het medium (bot), hoe sneller het geluid zich verplaatst. Dit maakt dat onze botten de beste geleider voor geluid zijn. Geluid kan dus ook letterlijk door 'merg en been' gaan.
Door het gebruik maken van geluid tijdens healingsessies kun je dus werkelijk de stamcellen in je beenmerg bereiken. Een behandeling met stemvorken gebruik je de helende frequenties, die alle vloeistoffen in je lichaam voeden en breng je het lichaam direct in balans. Alle organen, spieren, pezen enz. in het lichaam hebben hun eigen 'toon'. Als het lichaam uit balans is, zijn de desbetreffende organen letterlijk ontstemd, welke je met de stemvorken weer in hun eigen 'toon' terug brengt (stemt).

Ik werk met de stemvorken die zijn afgestemd op zuivere trillingsfrequenties van de aarde en de kosmos(de planeten). De energieën van de planeten werken zeer diep in op de energieën van de mens. Elke planeet heeft zijn eigen specifieke energie die diep inwerkt op een van onze organen.

FonoForese2Wanneer we in ons leven uit balans raken, zowel emotioneel, fysiek, mentaal, energetisch of spiritueel, is er ook een chakra uit balans. Dit maakt het voor de planeet zeer lastig om door de ruis heen te dringen. Als je dan het chakra weer afstemt op de juiste frequentie of op de juiste planeet kan deze weer dienst doen als een zuiver energiepoort. Dit maakt dat het orgaan dat met het desbetreffende chakra samenhangt de mogelijkheid krijgt om weer vol-ledig te herstellen. Het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt aangesproken door middel van de fonoforese. Het verhogen van je frequentie geeft je meer levensvreugde. Tegenwoordige werken er veel mensen aan hun bewust-wording en heling, wat maakt dat je energiefrequentie verhoogt wordt en ziektes en blokkades spontaan verdwijnen. Je stemming wordt bepaald door je trillingsfrequentie in het moment van nu. Door je trillingsgetal te verhogen ervaar je meer geluk en plezier in je leven.