Enneagram Integratie Kunde (EIK)

 
Met uit- EIKen maken we gebruik van het enneagram. Het enneagram is al duizenden jaren oud en is een psychologisch diepte model dat heel snel inzicht geeft in de diepte motivaties waarom je reageert zoals je doet.

Als je gedrag wat je laat zien niet hetzelfde is als hoe je je voelt leidt dit tot problemen. Problemen op het werk, in de thuissituatie, met gezondheid, in familiesituatie enz. de omstandigheden waardoor dit komt zijn steeds verschillend. Zo kom je in een vicieuze cirkel en raakt je werkelijke ik op de achtergrond. Je komt er dan zelf bijna niet meer uit en vragen zoals: wie ben ik? En wat wil ik nou? Spelen dan steeds door je gedachten.

Het doel van de EIK methode is om je te laten zien wat voor gedrag je gebruikt als je onder stress staat en wanneer je in je kracht staat. Deze inzichten vind je a.d.h.v het enneagram. Hierdoor ga je zien wat je mogelijkheden zijn en hoe je jezelf kunt ontwikkelen.

Je vind je schaduwzijde en je positieve kanten, je gaat je patronen herkennen. Je ontdekt dat één type het sterkst in je aanwezig is en dat je gebruik maakt van de andere 8 types. Hier vind je je uitdaging. Je essentie type sterk maken en van de andere 8 types optimaal gebruik kunnen maken. Wat er dan ook nog om je heen gebeurt, je kunt het aan, makkelijker dan ooit tevoren!! 
 
Durf je het aan om in de diepte van je ziel te duiken??
 
EIK