Emotioneel Psychologisch Evenwicht (EPE)

 
Als emotioneel en psychologisch in evenwicht zijn hebben je geen problemen en ben je in balans. Is dit evenwicht verstoord, dan kan er sprake zijn van een lichamelijke blokkade, een onbalans tussen denken en voelen. E.P.E. leert je de blokkade te herkenen, op te sporen en weg te nemen.
 

De blokkade
Of een blokkade nu groot of klein is, of het gaat om een fobie of trauma, dit doet er niet toe. Ook maakt het niets uit voor de blokkade of het om een zojuist opkomende angst gaat of een blokkade die al langer bestaat. In je gedachte is dit natuurlijk wel zo. Daar is een angst misschien wel uitgegroeid tot een gigantisch probleem: je kunt aan niet anders meer denken….
In werkelijkheid is dit een etiket die je erop geplakt hebt!!

De oplossing
Via de 21 E.P.E. punten op je lichaam die we gebruiken, halen we de spanningen die het lichaam heeft opgebouwd weg. Je gaat je emoties, je lichaam en gedachten in harmonie met elkaar brengen. Hierdoor stroomt de energie en kan alle organen weer voldoende voorzien en verdwijnt de blokkade.

Loslaten
Als je hersenen de boodschap heeft begrepen, is dit de mentale heling. De gedachtestroom is gerustgesteld. Je begrijpt het en kunt het mentaal een plek geven. Maar dan moet er nog iets gebeuren. De emotie die er is kan nu worden losgelaten. Je aanvaard je verantwoordelijkheid door de emotie te erkennen en bent klaar om tot actie over te gaan. Door de E.P.E. punten te behandelen laat de emotie dan vanzelf los.

Er is dan geen vijand meer waar je tegen ten strijde moet trekken en je kunt los laten. Je hebt de emotie van het etiket ontdaan en de vijand is als sneeuw voor de zon verdwenen….

EPE