Chrono-Bio-Energetica

 
Een Chrono-Bio-Energetica behandeling bestaat uit verschillende behandelvormen bij elkaar gevoegd. Het is een combinatie van de diepere sportmassage, emotionele acupressuur, magnetiseren, voetreflexologie en triggerpoint.

Tijdens de massage ga ik op zoek naar de diepere blokkades in het lichaam. Daar waar de spieren een pijnlijke plek aangeven, ligt vaak een acupressuurpunt die correspondeert met een emotie die zich heeft vastgezet in het lichaam. Door eerst gebruik te maken van magnetiseren op de pijnlijkste 'spierknopen', worden deze zachter, waardoor ze daarna behandeld kunnen worden met acupressuur en/of triggerpoint.

De combinatie van deze 4 behandelvormen en het inzicht in welke emotie er is vastgezet in het lichaam, geven een complete behandeling en kunnen je helpen sneller te genezen. Als je weet welke emotie er op het betreffende orgaan 'protesteert 'is er de mogelijkheid om je blokkades te doorbreken, waardoor het lichaam de pijnsensatie niet meer hoeft door te geven en je kunt genezen.